Интериор според характера

Декорът на дома и цялостното му обзавеждане отговарят на вкуса на техния собственик, а това автоматично разкрива и детайли от неговия характер. Вижте кой тип интериор отговаря на вашия характер.

Скандинавски стил

Скандинавският стил е за хора, които обичат да прекарват времето си у дома. Дори когато става дума за среща с приятели, те предпочита да влязат в ролята на домакини и да ги посрещат в уютния си дом. Това са хора, които обичат изкуството и литературата. Интериорът у дома се отличава с оригиналност, ясно изразена индивидуалност и креативност.

Минимализъм у дома

Минималистичният стил за дома е характерен за хора интроверти. Те обичат реда и са отлично организирани, падат си перфекционисти, което личи и в изпипания в детайли интериор. Трудолюбиви са и не пестят сили, за да постигнат целите си. В жилището залагат на семпъл и пестелив декор за сметка на елегантно и практично обзавеждане.

Винтидж елементи


Хората, които залитат по винтидж стила, имат силен характер, обичат предизвикателствата и знаят какво искат от живота. Понякога леко носталгични, дори романтични, те обичат да мечтаят, да пътуват и да опознават нови култури, а всичко, което научават или на което попадат, внасят и като елемент в интериора.

Класически интериор

Класическият интериор е характерен за хора с ясно изразено чувство за естетика. Те обръщат внимание на всеки детайл в интериора, за да постигнат идеалния дом. Любезни, възпитани и общителни, те са обградени от много приятели. Вкъщи залагат на елегантен интериор, с нотки на лукс и бохемски живот.

Поп арт декор

Поп арт декорът е изключително пъстър, свеж и изпълнен с настроение. Характерен е за хора, които обичат да са сред приятели, имат натоварен социален живот и често са навън. Те са импулсивни, артистични и свободолюбиви, а това се усеща и в дома им, където преобладават мебели с оригинален дизайн, уникални картини и композиции по стените, цветове и принтове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *