Как да обзаведете дома, ако искате да сте в крак с модата?

Без остри ъгли

Ако сте решили да сменяте обзавеждането тази година и искате домът ви да е по последни тенденции, тогава заложете на извити линии и заоблени ъгли. Удобни кресла, табуретка вместо холна маса, двуместни и триместни дивани с меки подлакътници са в списъка на одобрените от интериорните дизайнери. 

Флорални тапети

Флоралният принт е класика както в модата, така и в интериора. За 2019-та обаче акцентът пада върху тапетите с шарка на цветя. По-едри форми, дръзки цветове и големи мащаби са хитът тази година. Ако облепите цялата стая с тапети с флорални мотиви не само че няма да сбъркате, но и ще сте в крак с тенденциите, още повече ако съчетаете с мебели в якри цветове и геометричен принт.

Връзка с природата

Биофилия – така интериорните дизайнери определят тази тенденция в интериора, или иначе казано „любов към живота и природата“. Идеята е човек да се свърже отново с природата и естествената среда, затова се включват повече материали като дърво, камък, гранит, а ако искате да добавите малко блясък, тогава ви трябва месинг. Дървен под и богата растителност са задължителни, ако мислите да заложите на този тренд.

Модерен прочит на 80-те

Макар бохо стилът все още да има стабилни позиции в интериорния дизайн, някои прогнозират, че постепенно ще бъде изместен от модерния прочит на 80-те. Отново ще виждаме модулно обзавеждане, цветни вратички на кухненските шкафчета, отворени рафтове в хола, мозайка в банята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *